Een leren riem zonder gesp, maar met beurs

Gesp zit in de weg

Misschien herken je het; je zit in elkaar gedoken zit, bv in de auto, en dan zit de gesp van je riem in de weg. Dus hij prikt vervelend in je buik.

Gesp maakt gaatjes in je T-shirts en truien

Heb je je ook wel eens afgevraagd waar al die kleine gaatjes, in je T-shirts, vandaan komen? Ze zitten altijd aan de voorkant zo ergens op hoogte van je middel. Dus ze verpesten je mooiste kleding. Volgens ons komt dat door gespen.

Geen last meer van gaatjes en gespen die in de weg zitten.

Met onze riem heb je geen last meer van gaatjes en gespen die in de weg zitten. Gewoon omdat hij geen gesp heeft. De riem heeft links en rechts lussen die je om de voorste lussen van je broek vastklikt. En aan de achterkant zit elastiek. Je kunt de lussen op vijf verschillende lengtes vastklikken. Daardoor zit hij erg comfortabel en aangenaam.

Mis je ook bij dameskleding zakken, om bv je beurs in te doen?

Veel dameskleding heeft geen zakken om een beurs of sleutels in te doen. Maar deze riem biedt daar een oplossing voor. In de rechter lus is iets breder en er zit een beurs in verborgen. Deze beurs heeft plek voor betaalkaarten. En hij heeft ook een rits-vak, waar je papier- en muntgeld in kwijt kunt. Ook kun je er een of meerdere sleutels instoppen.

Een veilige plek om je geld op te bergen tijdens concerten en festivals

Op plekken waar veel mensen bij elkaar komen, zijn helaas ook mensen die zich jouw geld graag toe-eigenen. Maar deze riem biedt een onopvallende plek om je geld op te bergen. Zeker als je T-shirt ook nog eens over de riem valt, waardoor hij helemaal niet te zien is.

Wil jij een flitsende boodschap uitdragen?

Op het brede deel rechts, kun je een boodschap of tekst naar keuze af laten drukken. We hebben ook nog hogere exemplaren, waar meer ruimte is voor een afbeelding, foto en/of tekst.